sunnuntai 8. maaliskuuta 2020

Olen merkittävän lihava

Kävin lukemassa Olipa kerran elämäntapamuutos blogia, jossa puhuttiin painoindeksistä. En ollut laskenut omaa painoindeksiäni pitkään aikaan, joten pitihän se tarkistaa. Painan nyt 90,6 kg, eli olen merkittävästi lihava. Kolmen kilon päästä olen lievän lihavuuden puolella. Pituutenihan on 171 cm. Vähän harmittaa kun paino on edelleen sama kuin helmikuun lopulla.

Kyllä tämä paino tuntuukin merkittävältä. Polvista varsinkin huomaa tämän jalkojen päällä olevan painolastin. Ylösnoustessa polviin vähän sattuu edelleen. Odotan sitä laihtumisen tuomaa keveyden tunnetta eniten.

Lopullinen tavoitteenihan on 63 kg, se on painoindeksin mukaan normaali. Olisin alipainon puolella vasta lähempänä 50 kiloa. Saisin siis laihtua melkein puolet painostani, että olisin alipainon puolella. Aika hurjaa.

Onneksi tässä on yli vuosi aikaa häihin. Alustavasti häät ovat siis elokuussa 2021. Häissä haluan olla parhaimmillani. Kuitenkin naimisiin mennään vain kerran elämässä, joten niihin on kiva panostaa. Aion panostaa myös kauneuden hoitoon, jotta kasvot ja vartalon iho näyttäisivät mahdollisimman hyvältä.

En malttaisi millään odottaa että tuloksia tulee. Täytyy vain pitää motivaatiota yllä. Pienet askeleet vievät lopulliseen tavoitteeseen.

Tämä kuva on joulukuulta ennen synnytyksen käynnistystä. "Pieni pöhötys" päällä. Ei enää ikinä tällaista kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti