torstai 25. kesäkuuta 2020

20 km pyörälenkki tulossa

Vanhempainvapaani loppuu syyskuun puolessa välissä, jolloin jään kotihoidon tuelle. Olen niin stressaantunut tulevasta köyhyydestä, että otin itselleni vähän hoitajan keikkatöitä. Satuin vaan ottamaan keikkaa vähän syrjäisestä paikasta, joten se tietää pyörälenkkiä. Minullahan ei siis ole ajokorttia. Yhteensä 40 km tulee poljettua työmatkaa heinäkuun ekana viikonloppuna.

En ole polkenut pyörällä varmaan kahteen vuoteen. Vähän jännittää, miten minulle käy. Olen yrittänyt vähän valmentautua polkemalla kuntopyörää salilla. Tänään poljin vajaan puoli tuntia ja hyvin meni. Eniten ehkä jännittää, kipeytyykö takapuoli kovassa satulassa.

Kohta on puoli vuotta meikäläisen laihdutusprojektia takana. Tulen tekemään koosteen kuun vaihteessa. Pitää ottaa myös vertailukuvia tammikuun alkuun. Inbodyssa aion myös käydä heinäkuun aikana. Tosi mielenkiintoista nähdä, minkä verran rasvaa on lähtenyt! Toivottavasti ei tule mitään kovin masentavia tuloksia, että motivaatio pysyy yllä.

Meikäläinen kesäkuussa 2016, saispa ton vyötärön takaisin.

Nyt on ollut taas hyvä laihdutusfiilis. Paino liikkuu alaspäin hyvin hitaasti, mutta treenaaminen tuntuu kivalta, eikä herkkuja ole edes tehnyt mieli. Ja onneksi myös päänsäryt ovat pysyneet poissa. Edes helle ei ole haitannut, päinvastoin, ihanaa kun on hyvät kelit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti